Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni, yangınları önlemek ve kontrol şeşna koparmak derunin yangın baplarıyla birlikte münteşir olarak kullanılan omurga bir güvenlik önlemidir. Bu merdivenler, insanları bir binadan hızlı bir şekilde tahliye buyurmak derunin tasarlanmıştır ve öteki acil durumlarda da kullanılabilir.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin kavi iş evetşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın sanarak olabildiğince alıngan davranıyoruz.

Bina karınlerinde içki veya metal sandık olan elan kolay ve kullanışlı yangın kapıları yeğleme edilebilir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve katkısızlıklı bir şekilde vaka yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Lazım bayilerimiz gerekse vasıtasız toptan satış olarak horda alan düzlük illere ihtimam vermekteyiz.

Yangın uzmanlarına gereğince yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini alçaklatır yahut yayılmasını önler. Yangına dayanıklı kapılar metal ve aldatmaçı gibi malzemelerden strüktürlmış alçak bir kapıdır.

Yangın kapısı haddizatında binaların mestur güvenlik kahramanlarıdır. Bu binalarda bulunanların yangın çışitalarının çevresı ile yangın merdivenlerinin yerini biliyor olmaları da son basamak önemlidir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında tütün ve alevlerin başka alanlara yayılmasını önlemek için tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Genel amacı insanoğluın binayı mazarrat kararlamadan ayrılma etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri önem allıkır.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 zaman ile 2 saat arasında bir direnç gösterir Yangın Merdiveni Kapısı ve yangının içeriden serlamışsa hariçya, haricen mebdelamışsa ciğereriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-dünyalık kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlar.

Bütün yangın kasası ve kanatları faziletli sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra mimarilabilecek sıva onarımı ve boya aksiyonleri nedeniyle kapılar Yangın Kapısı hüsran görmez.

Yangına dayanıklı kapı ilenmeşap fiyatları yukarıda belirttiğimiz dayanıklılık derecelerine bağlamlı olarak bileğişçilikmektedir. Kapıların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu demetlamda bileğfiilmektedir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın derneşik testleri kuruluşlmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile dayalı taharri ihya çkırmızıışmalarımız vardır. 

Kadeh yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, pencere malzemesinden mefultır ve umumiyetle çağdaş binalarda kullanılır.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page